Zapatero compareixerà el dia 10 al Congrés per explicar com farà front a la crisi

El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero compareixerà dimecres dia 10 al Congrés dels Diputats per parlar de la situació econòmica. Així ho ha acordat la junta de portaveus de la cambra baixa arran de la proposta presentada ahir per Zapatero. Aquesta serà la segona compareixença del cap de l'executiu espanyol per parlar de la situació econòmica que viu el país.

Actualitzat
Zapatero compareixerà al Congrés el pròxim dia 10 de setembre en una sessió plenària monogràfica perquè parli de la crisi econòmica i de les mesures que pensa adoptar per fer-hi front. La Junta de Portaveus del Congrés ha fixat la data a petició del mateix Zapatero, en una sessió que arrencarà a partir de les 9 del matí.

Les explicacions del president del govern es limitaran a la qüestió que l'executiu ha proposat, la crisi econòmica, ja que el PSOE i altres minories han rebutjat a la junta de portaveus la petició del PP d'incloure-hi també el debat del finançament autonòmic.

La sessió ha quedat fixada pel dia 10, ja que el dimarts 9 de setembre és festiu a Madrid i no hi haurà activitat al Congrés. Així, les proposicions i mocions pendents de l'últim ple de juny es passaran a la setmana següent, al dia 16 de setembre a la tarda.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut