Nova York

Zapatero afirma que Espanya és un dels països de la UE que més creixerà el 2011

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat que Espanya tornarà a créixer el 2011 i que, fins i tot podria ser un dels països de la Unió europea que creixi més. En una entrevista a la CNBC, la cadena d'informació financera de referència dels Estats Units, Zapatero també ha assegurat que Espanya és solvent davant del deute públic.

Actualitzat
Tot i que l'economia espanyola penja d'un fil, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha tornat a fer gala del seu optimisme. En una entrevista a la CNBC, la cadena d'informació financera de referència dels Estats Units, Zapatero ha afirmat que Espanya tornarà a créixer l'any que ve i que és solvent davant del deute públic.

Zapatero ha declarat que "hi ha algunes anàlisis que diuen que amb la implantació de les reformes que s'han posat en marxa, el 2011-2012 Espanya podria ser un dels països que registri un major creixement en la Unió Europea". El president espanyol ha afegit que "Espanya serà, a més, un dels països més atractius pels mercats de valors".

El cap de l'executiu central no ha dubtat a contestar un "absolutament" quan se li ha preguntat si podia confirmar que la banca espanyola gaudeix d'una bona salut i si està ben capitalitzada. "No només està sana i ben capitalitzada, sinó que ha fet els deures i encara els està fent".

Les declaracions de Zapatero arriben l'endemà d'anunciar la privatització de l'aeroport del Prat, d'ajudes fiscals per a les petites i mitjanes empreses i d'acabar amb la prestació dels 426 euros per als parats al febrer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut