Barcelona

Xavier Trias rep el suport dels Bombers de Barcelona en un míting a l'Eixample

Entre els assistents al míting de Xavier Trias a l'Eixample hi havia els Bombers de Barcelona, en conflicte des de fa anys amb l'Ajuntament. És un clar gest de suport al principal aspirant a l'alcaldia, dies després dels disturbis que van protagonitzar en l'obertura de campanya de Jordi Hereu. En una conversa amb alguns d'ells, Trias ha garantit "diàleg" als bombers. L'alcaldable de CiU també ha rebut el suport de la vicepresidenta del govern, Joana Ortega.

Actualitzat
Quan falten 48 hores perquè s'acabi la campanya, la temperatura política va pujant: "No es pot fer el que ha fet avui el senyor Hereu d'explicar que a l'Hospital de la Vall d'Hebron no es dóna berenar als pacients. Això és una tonteria: es dóna berenar a tothom, només faltaria. No es poden dir tantes, tantes mentides". Al migdia, l'alcaldable ha participat en un dinar amb emprenedors al campus de La Salle.

Per la seva banda, Artur Mas s'ha defensat de les crítiques rebudes per les retallades econòmiques assegurant que només hi ha dues actituds possibles davant de la crisi: "Aquells que havent deixat el bunyol es dediquen a criticar-ho tot als que ho intenten arreglar o bé agafar el toro per les banyes, enfrontar-s'hi i saber que, com abans fem els deures, abans ens en sortirem".

En un dinar amb l'alcaldable de Palamós, Mas també ha assegurat que CiU és l'única formació política que defensa els interessos de Catalunya, i ha posat com a exemple la ingerència del PSC en la promoció de places públiques de professors.
Anar al contingut