Xavier Duch rebut a Sabadell per familiar, amics i veïns
Xavier Duch rebut a Sabadell per familiar, amics i veïns

Xavier Duch, detingut el 23S: "No serem lliures fins que Catalunya sigui lliure"

Xavi Duch, un dels CDR detinguts en l'operació Judes, ha tornat a casa a Sabadell després de ser alliberat aquest divendres

Redacció / ACNActualitzat

Els detinguts per l'Operació Judes tornen a casa entre celebracions i emoció. Folgueroles rebia dissabte amb abraçades un dels membres dels CDRs alliberat. Avui ha estat Sabadell qui ha celebrat l'arribada de Xavier Duch.

La plaça de l'Ajuntament s'ha omplert per rebre el sabadellenc, que ha passat tres mesos a la presó de Soto del Real. Més d'un centenar de persones han participat en l'acte de benvinguda.

Duch ha agraït el suport rebut, i ha indicat que és conscient que en qualsevol moment pot tornar a la presó:

"Ho tenim clar, no serem lliures fins al dia que Catalunya sigui lliure"

Duch va arribar la matinada de dissabte a Sabadell, però no ha estat fins aquest diumenge quan ha estat rebut de forma oficial pels veïns.

 

 

Envoltat de familiars i amics, Duch ha agraït el suport rebut i ha remarcat que els activistes empresonats no han fet res que molts dels presents no hagin fet en els darrers mesos:

"Els que sou herois sou els que heu estat aquí fora, nosaltres només som una eina més"

Duch ha recordat les quatre persones que encara estan empresonades arran de l'operaciEó Judes.  

Entre les persones que hi havia a l'acte s'ha vist l'exalcalde de Sabadell, Maties Serracant. Els assistents han aprofitat la cita per reclamar a l'alcaldessa, Marta Farrés (PSC), que restitueixi la pancarta que hi havia penjada a la façana de l'Ajuntament fins l'estiu i que demanava la llibertat per als presos.

ARXIVAT A:
CDROperació JudesProcés català
Anar al contingut