Selecció espanyola

Xavi rep el suport dels companys de la selecció espanyola davant les crítiques de la premsa

Setmana de partits internacionals amb tothom pendent, però, de la decisiva jornada de lliga de dissabte. Xavi, per exemple, es va estimar més preparar el derbi contra l'Espanyol que jugar un descafeïnat Espanya-Liechtenstein. Un fet que li ha costat crítiques molt dures a Madrid. La premsa madrilenya ha demostrat que no li té gaire simpatia, però tots els companys de selecció han donat la cara per ell i han defensat que forcés la targeta en els últims minuts del Letònia-Espanya.

Actualitzat

En l'aspecte merament esportiu, el jugador del Liverpool Xabi Alonso ha donat l'ensurt en l'entrenament en torçar-se el turmell dret, però sembla que estarà a disposició de Luis Aragonés.

Polèmica per la targeta de Xavi 

La targeta groga que Xavi va provocar en el partit contra Letònia ha obert una polèmica a la selecció. A l'entorn de la concentració s'ha criticat amb duresa una acció que fa que el blaugrana no pugui jugar contra Liechtenstein i que ja hagi tornat a Barcelona. Els seus companys, però, no han dubtat a defensar-lo.

Luis Aragonés no va voler aconsellar els seus homes per forçar la targeta i dels 9 jugadors que estaven amonestats, únicament l'egarenc va ser prou hàbil per aconseguir-ho. Xabi Alonso, Iniesta, Capdevila, Ángel, Albelda, Capdevila, Angulo i Antonio López no van trobar l'ocasió. Ara, el blaugrana ja prepara el clàssic contra l'Espanyol, mentre que la resta haurà d'afrontar el partit de dimecres contra Liechtenstein, un xoc, "a priori", descafeïnat.

Mentrestant, a Las Rozas, estan pendents de la investigació que el Comitè de Disciplina de la UEFA ha obert per analitzar els incidents del Dinamarca-Suècia. El partit va ser suspès amb un empat a dos al marcador, però l'òrgan rector de la competició podria sancionar els danesos amb una derrota per 0 a 3 que complicaria una mica més la classificació de la selecció espanyola per a l'Eurocopa de l'any que ve.

Anar al contingut