Barça

Xavi: "No vaig sentir-me útil en l'últim partit de Lliga i vaig sentir que la meva etapa havia acabat"

Xavi Hernández ha explicat la seva versió sobre la decisió de quedar-se al Barça, tot i decidir al juny, marxar-ne. El migcampista de Terrassa ha dit que "l'any passat va acabar la temporada decebut" i precisament, una d'aquestes decepcions és la que l'ha portat a deixar la selecció espanyola

Actualitzat

Xavi Hernández ha explicat la seva versió sobre la decisió de quedar-se al Barça, tot i decidir al juny, marxar-ne. El migcampista de Terrassa ha dit que l'any passat va acabar la temporada "decebut" i precisament, una d'aquestes decepcions és la que l'ha portat a deixar la selecció espanyola.

"No vaig sentir-me útil en l'últim partit de Lliga i vaig sentir que la meva etapa havia acabat". Xavi ha explicat que en l'últim partit davant l'Atlètic de Madrid, en què l'equip es jugava el títol, va acabar decebut en quedar-se a la banqueta. "L'any passat vaig acabar la temporada una mica decebut, col·lectivament i a nivell personal. Quan em veig en l'últim partit de Lliga a la banqueta, em sento decebut amb el Barça i després em passa el mateix a la selecció. Decideixo -i potser ara veig que erròniament- dir al club que potser marxo", ha exposat el de Terrassa.

Va ser una conversa amb el club que va fer-li canviar d'opinió i per això ha dit que "va ser una decisió precipitada". "Ara ja no estic tan decebut, segueixo sent competitiu" i sobretot, el que més va ajudar a prendre la decisió va ser "parlar amb Luis Enrique", ja que, segons ell, "m'ha canviat la meva mentalitat, és la persona clau que m'ha fet veure que encara puc ser útil per a l'equip. Xavi ha volgut deixar clar que la "decisió era purament esportiva, no econòmica" i que "té bones sensacions amb el nou tècnic", amb el qual "comença amb il·lusió" aquesta nova etapa. Tot i això, ha recordat que no canvia res, "segueixo tenint contracte i sent jugador del Barça".

També ha valorat el fitxatge de Luis Suárez: "És un dels millors davanters del món" i desitja que "el TAS li redueixi la sanció".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut