L'excampió de boxa Xavi Moya, en una imatge d'arxiu
L'excampió de boxa Xavi Moya, en una imatge d'arxiu

Xavi Moya va topar amb un separador de cautxú del carril bici, segons la Guàrdia Urbana

La família de l'exboxejador, que ha denunciat l'Ajuntament de Barcelona per imprudència greu, considera que el lloc on hi va haver l'accident era "una trampa mortal"

L'atestat de l'accident mortal de l'exboxejador Xavi Moya a la cruïlla dels carrers Sicília i Aragó de Barcelona apunta que es va produir després del xoc amb una peça de cautxú de la calçada que separava el carril bici de la resta de vehicles. L'accident va passar el 7 d'octubre en un tram on es fan obres per la connexió del tramvia per la Diagonal.

L'informe de la Guàrdia Urbana, notificat pel Jutjat d'Instrucció als advocats de la família Moya, assenyala que la "causa probable de l'accident és per la col·lisió de la motocicleta contra l'element de cautxú de la calçada, sense poder determinar el motiu pel qual es produeix aquesta col·lisió".

Els advocats consideren que, amb aquest informe, la Guàrdia Urbana no imputa cap responsabilitat ni "cap retret a la conducció de Xavi Moya" en l'accident. Per aquesta raó, es reafirmen en la denúncia que va fer la família ara fa un mes per "les greus deficiències" en matèria de seguretat que hi havia a la via.

Atribueixen l'accident a una deficient senyalització i col·locació de l'element de cautxú. Denuncien que el punt on hi va haver l'accident, l'encreuament dels carrers Aragó i Sicília, on l'Ajuntament de Barcelona està fent obres per la connexió del tramvia per la Diagonal, era "una trampa mortal"

 

ARXIVAT A:
TrànsitAjuntament de Barcelona
Anar al contingut