Barça

Xavi Hernández no concep un Barça sense Guardiola

Xavi Hernández ha admès avui que no concep el futur de l'equip amb un altre entrenador que no sigui Josep Guardiola, "una peça fonamental perquè funcioni aquest engranatge", i ha assegurat que la seva renovació "pot ser imminent". El segon capità del Barcelona ha entrat en el debat sobre el futur de Guardiola emetent una opinió molt clara i sense fissures: "Ningú s'imagina un Barça sense Guardiola i jo tampoc ho contemplo, és el millor entrenador que podem tenir i tots desitgem que segueixi".

Actualitzat
Primer com a company i després com a entrenador. És una relació entre tots dos de fa molts anys, d'entendre i defensar la mateixa filosofia de futbol. El segon capità del Barcelona no imagina un Barça de futur sense Guardiola i confia en la renovació imminent del tècnic.

Xavi ha reconegut que per a la tranquil·litat del grup seria "positiu" que la continuïtat de l'entrenador es tanqués com més aviat millor, encara que ha insistit que la qüestió "depèn d'ell". "Jo crec que Pep vol seguir, el veig a gust. Té el mateix entusiasme del primer dia i tinc la sensació que ha de renovar, la mateixa sensació que té tothom. A més, els números ho diuen: és el millor entrenador de la història del club", ha afegit el jugador català.

Encara que la proximitat de les eleccions pot condicionar les negociacions per renovar a Guardiola, Xavi s'ha mostrat convençut que l'entrenador prendrà la seva decisió "independentment del que passi amb les eleccions". "Ell és intel·ligent i sap el que ha de fer. No serà egoista, sempre ha mirat pel bé de l'equip i ara no serà una excepció. Si ha de renovar, ho farà, però tot depèn d'ell", ha conclòs.

Després de dos dies de descans, l'equip ha tornat a entrenar-se per preparar el partit de Lliga de dissabte a Valladolid. Eliminats de la Copa del Rei, els blaugranes inicien així un mes en què només disputaran un partit per setmana i que s'allargarà fins a final de febrer, quan torni la Lliga de Campions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut