Futbol

Xavi: "Encara no em veig com a entrenador del primer equip del Barça"

L'exblaugrana Xavi Hernández confessa en una entrevista a TV3 que encara no es veu preparat per començar la seva carrera com a entrenador al primer equip del Barça

Actualitzat

L'exblaugrana Xavi Hernández va disputar ahir el seu últim partit a Qatar. El seu actual equip, l'Al Sadd, va perdre la final de la Copa de l'Emir, que va disputar a Doha, contra l'Al-Duhail per 1-4, i això que l'equip del terrassenc va començar marcant.

Xavi Hernández, amb 39 anys i 21 de carrera professional, té molts números per convertir-se en entrenador del conjunt qatarià, on ha jugat les últimes quatre temporades. Encara li queda, però, un partit com a jugador en actiu. Serà dilluns vinent, a l'Iran, on el seu equip juga contra el Persèpolis el matx que tanca la fase de grups de la Champions asiàtica.

Abans de la seva retirada definitiva com a futbolista, el migcampista de Terrassa ha confessat en una entrevista a TV3 que encara no es veu capacitat per entrenar el primer equip del Barça la temporada que ve.

"No m'hi veig, encara. No puc començar la meva carrera com a entrenador del primer equip del Barça, no és normal. He de ser prudent i conscient que són etapes que s'han d'anar cremant. Jo també m'haig de provar com a entrenador, és una etapa nova, començo de zero, i seria molt precipitat ara tornar a Can Barça o agafar un equip de Primera Divisió, ja no només el Barça."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut