Xavi Hernández deixa la selecció tot i que no ho ha comunicat personalment a Vicente del Bosque (Foto: Reuters).
Xavi Hernández deixa la selecció tot i que no ho ha comunicat personalment a Vicente del Bosque (Foto: Reuters).
Futbol

Xavi anuncia que deixa la selecció després de la "decepció personal" que va patir en el Mundial

Xavi Hernández ha anunciat que ha decidit deixar la selecció després de la "decepció personal" que va patir al Mundial. El migcampista de Terrassa ho ha fet oficial durant la roda de premsa que ha ofert a la Ciutat Esportiva per explicar els motius que l'han portat a quedar-se al Barça

Actualitzat

Xavi Hernández ha anunciat que ha decidit deixar la selecció després de la "decepció personal" que va patir al Mundial. El migcampista de Terrassa ho ha fet oficial durant la roda de premsa que ha ofert a la Ciutat Esportiva per explicar els motius que l'han portat a quedar-se al Barça.

"No participar en el partit decisiu amb Xile va ser una decepció personal", ha explicat Xavi. Independentment de la decepció, "després del Mundial ja tenia decidit abandonar la selecció", ha afegit. Tot i això, no ho ha comunicat personalment al seleccionador Vicente del Bosque, tot i que Xavi ha dit que "ell ja sabia que després del Mundial ho deixaria". De fet, el blaugrana només ho ha fet saber directament a una persona de la selecció, María José Claramunt.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut