Test de Covid a Wuhan al juny (Europa Press / Xinhua-Wiao Jijiu)

Wuhan farà tests massius als 11 milions d'habitants en detectar-hi 8 positius de Covid

Són els primers positius de coronavirus des del juny del 2020

RedaccióActualitzat

Proves obligatòries de coronavirus per a tots els habitants de la ciutat xinesa de Wuhan, en total 11 milions de persones. Les autoritats sanitàries ho han decidit després de detectar-hi vuit positius entre els ciutadans que no s'han mogut de la ciutat les últimes setmanes. Són els primers positius des del juny del 2020.

Investiguen l'origen de la transmissió i no descarten que pugi estar relacionada amb persones que venen d'altres zones del país.

El primer cas de Covid-19 es va detectar en aquesta ciutat a finals del 2019. De moment, s'ha confinat parcialment el barri de Zhuankou, considerat de "risc mitjà".

L'alta capacitat de contagi de la variant delta i la temporada de turisme intern han posat a prova les estrictes mesures de prevenció per controlar la Covid a la Xina.

A tot el país, la Comissió Nacional de Sanitat ha notificat 61 contagis per transmissió local, 45 a la província oriental de Jiangsu, on la setmana passada hi va haver un brot a l'aeroport de Nankin que s'ha propagat a altres províncies del país.

La capital, Pequín, ha confinat comunitats residencials de dos districtes i ha restringit l'entrada a la ciutat de persones que venen de zones considerades de risc, per protegir-se dels rebrots.

 

ARXIVAT A:
Covid-19Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut