Barcelona

Woody Allen s'instal·larà a Barcelona a partir del 14 de juny, dia que serà investit doctor "honoris causa" per la Pompeu Fabra

Woody Allen s'instal·larà a Barcelona a partir del 12 o 13 de juny per dirigir la pel·lícula que havia promès. I ho farà en aquestes dates perquè el dia 14 serà investit doctor "honoris causa" per la Universitat Pompeu Fabra. El rodatge de la pel·lícula, que encara no té títol definitiu, començarà el 7 de juliol.

Actualitzat
El desembre del 2005 sentíem per primer cop de boca de Woody Allen la confirmació que rodaria una pel·lícula a Barcelona. Aquell mateix dia va firmar un contracte amb la companyia catalana Mediapro. I fa uns mesos es començava a saber quins en seran els protagonistes: Scarlett Johanson, que treballarà per tercer cop amb Allen, i els dos intèrprets espanyols més internacionals: Penélope Cruz i Javier Bardem. A ells, s'hi va afegir Rebecca Hall, que hem pogut veure a "El truco final. El prestigio".

A mesura que s'acosta la data de l'inici de rodatge, alguns intèrprets catalans no s'han pogut estar de dir que els han preseleccionat per a papers petits. A través de la productora Mediapro, Televisió de Catalunya ha sabut nous noms inclosos en ferm en el repartiment, com Patricia Clarkson, que ha destacat sobretot per la sèrie de televisió "A dos metros bajo tierra"; una sèrie que Allen sembla conèixer a fons, perquè també ha escollit un altre actor que hi va treballar, Chris Messina. El rodatge de la pel·lícula, que encara no té títol definitiu, començarà el 7 de juliol. Les localitzacions, a Astúries i Barcelona, s'estan acabant de decidir, i el director s'instal·larà a la capital catalana a partir del 12 o 13 de juny, perquè el dia 14 afegirà una nova distinció al seu currículum: serà investit doctor "honoris causa" per la Universitat Pompeu Fabra.
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut