Timothée Chalamet i Selena Gomez, en una escena de la pel·lícula de Woody Allen
Timothée Chalamet i Selena Gomez, en una escena de la pel·lícula de Woody Allen

Woody Allen i Will Smith per duplicat: les estrenes destacades del cap de setmana

La cartellera de cinema s'omple d'acció, futurs distòpics, la nova d'Allen i un ieti molt especial

Virgínia MartíActualitzat

Aquesta setmana la cartellera es renova amb l'estrena de la darrera pel·lícula de Woody Allen, Will Smith per partida doble i dues faules distòpiques, a més d'una entranyable cinta d'animació en què la Yi i un ieti van a l'Everest per trobar la seva família.

 

DIA DE PLUJA A NOVA YORK

Dirigida per Woody Allen.
Comèdia romàntica. Estats Units. 92 minuts. Traduïda al català

La darrera pel·lícula de Woody Allen arriba amb retard per les reticències a estrenar-la arran de les acusacions d'abusos sexuals que pesen sobre ell. Una jove parella veu com es posa a prova la seva relació en aquesta comèdia romàntica amb Manhattan com a escenari, que ens arriba en català.

 

GÉMINIS

Dirigida per Ang Lee
Ciència-ficció. Estats Units. 117 minuts

Un assassí a sou s'ha d'enfrontar a un clon d'ell mateix, però més jove. Tots dos els interpreta l'actor Will Smith –recreat virtualment i rejovenit gràcies a la tecnologia– en aquesta cinta a mig camí entre la ciència-ficció, el drama i les pel·lícules d'acció.

 

LA LUZ DE MI VIDA

Dirigida per Casey Affleck
Ciència-ficció. Estats Units. 119 minuts

En un món distòpic on la majoria de dones han mort per una estranya pandèmia, un pare lluita per sobreviure i protegir la seva filla. Una pel·lícula angoixant i colpidora, dirigida per l'actor Casey Affleck.

 

PARADISE HILLS

Dirigida per Alice Waddington
Ciència-ficció. Espanya. 95 minuts

Una faula provocadora i feminista. El debut –amb ambició internacional– de la directora basca Alice Waddington. "Paradise Hills" situa l'acció en una residència de dones reeducades per ser –suposadament– perfectes.

 

LO QUE ARDE

Dirigida per Oliver Laxe
Drama. Espanya. 89 minuts

"Lo que arde" és una pel·lícula de gran bellesa visual. Premiada al Festival de Canes, on el director gallec Oliver Laxe homenatja els seus ancestres i la gent que resisteix al món rural a través de la història d'uns brigadistes que lluiten contra el foc d'un piròman.

 

ABOMINABLE

Dirigida per Jill Culton i Todd Wilderman
Animació. Estats Units. 97 minuts

La Yi és una nena solitària que un dia descobreix amagat al terrat de casa, a Xangai, un ieti. Tots dos travessaran la Xina per arribar a l'Everest i ajudar el ieti a trobar la seva família. Una aventura tendra i divertida.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut