Woody Allen: "Em centro en la meva feina. No estic pendent dels moviments polítics i socials" (EFE)
Woody Allen: "Em centro en la meva feina. No estic pendent dels moviments polítics i socials" (EFE)

Woody Allen grava nova pel·lícula a Sant Sebastià: "Probablement em moriré de rodatge"

Es tracta d'una comèdia romàntica interpretada per Elena Anaya i Sergi López, i produïda per Mediapro

RedaccióActualitzat

Woody Allen comença a rodar a Sant Sebastià el film que li produeix Mediapro i que té com a actors principals Elena Anaya, Sergi López, Wally Shawn i Gina Gershon. La història, que es presenta amb el títol provisional de "Rifkin's festival", és una comèdia romàntica que vol reivindicar els festivals de cinema com a plataforma de talent.

En una compareixença informativa, Allen ha explicat que no ha pensat mai a jubilar-se i que té la intenció de morir-se rodant. El cineasta assegura que el rebuig per part de la indústria nord-americana i d'alguns actors que han treballat amb ell arran de la denúncia per abús sexual d'una de les seves filles adoptives no l'afecta, i que només està concentrat en la seva feina.

"Jo em centro en la meva feina. És el que realment m'absorbeix tot el temps i tota la dedicació. No estic pendent dels moviments polítics i socials, i mentre em vulgui concentrar en la meva carrera no crec que em jubili mai. Probablement em moriré algun dia enmig d'un rodatge, fent una pel·lícula."

 

Woody Allen: "Vull presentar al món la meva visió de Sant Sebastià" (EFE)


El rodatge de la pel·lícula número 51 d'Allen arrenca aquest dimecres a Sant Sebastià i s'acabarà el 20 d'agost. I està previst que el film estigui llest el maig de l'any que ve.

El director de cinema ha explicat que la ciutat de Sant Sebastià serà la protagonista de la pel·lícula, però ha dit que també hi apareixeran els voltants, com ara zones de bosc i de platja. "Vull presentar al món la meva visió de Sant Sebastià", ha assenyalat Allen, que ha elogiat el treball dels actors.

"Soc el producte dels grans actors i actrius amb qui he col·laborat, encara que m'enporto el rèdit del seu treball. Els actors són l'èxit de les meves pel·lícules."

 

Woody Allen amb els protagonistes del film i el màxim responsable de Mediapro, Jaume Roures (EFE)


És la primera vegada que l'actor de Vilanova i la Geltrú Sergi López treballa en una cinta d'Allen. "El projecte tenia moltes coses per no dubtar gaires segons; jo tinc un anglès molt relatiu, i això és d'agrair."

Elena Anaya ha destacat que el guió de la pel·lícula és "la història més bonica" que ha llegit mai. "És un somni de dia, perquè Woody Allen és un geni, és entranyable i una llegenda; ha estat un plaer enorme posar-me a les seves mans", ha afegit.

Aquesta és la quarta col·laboració de Mediapro amb Allen, després de "Midnight in Paris", "Coneixeràs l'home dels teus somnis" i 'Vicky Cristina Barcelona".

ARXIVAT A:
CulturaCinema
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut