Gal Gadot intepreta Wonder Woman en un instant del film
"Wonder Woman" ha hagut d'esperar a estrenar-se aquest 2020 i l'any vinent arribarà en streaming

"Wonder Woman", "Matrix 4" i "Dune" s'estrenaran alhora per internet i al cinema

Warner Bros se suma a les companyies que estrenen simultàniament als cinemes i en streaming

Nou cop per a les sales de cinema. Warner se suma a Disney i Universal i començarà a estrenar també les pel·lícules per internet. Totes les seves pel·lícules previstes per a l'any que arribaran alhora al cinema i per streaming a HBO Max, un servei que ara per ara només està disponible als Estats Units.

En un comunicat, els estudis Warner han anunciat un canvi radical en l'estratègia de distribució de les seves pel·lícules, motivada per les restriccions de públic per la pandèmia. Els subscriptors d'HBO Max podran veure les cintes durant un mes en streaming.

La decisió implica 17 films, que sumen més de 1.000 milions de dòlars --més de 800 milions d'euros-- de despeses de producció. Hi ha estrenes tan esperades com la nova entrega de "Wonder Woman", "Matrix 4" "Godzilla versus Kong", "Mortal Kombat", "Tom i Jerry" o el remake de "Dune".

D'aquesta manera, Warner Bros entra en competència amb Netflix i Disney Plus en un model d'exhibició que es comença a imposar al sector. La productora Universal també va estrenar l'última entrega de "Trolls" a la xarxa.

Aquest any, Warner Bros ha endarrerit l'estrena de "Wonder Woman 1984", que arriba als cinemes el 25 de desembre. Aquesta pel·lícula també estarà disponible per HBO Max.

 


HBO s'actualitzarà a Espanya

Aquesta versió de la plataforma actualment només és accessible als Estats Units, però aquest dijous mateix han informat que arribarà a Espanya a la segona meitat de l'any que ve.

Després del mes de visionat domèstic, les pel·lícules es despenjaran de la plataforma i continuaran el seu camí als cinemes nord-americans i internacionals.

 

ARXIVAT A:
CinemaInternet
Anar al contingut