WhatsApp podria vetar que t'afegeixin a un grup sense haver donar-hi permís
WhatsApp, missatgeria instàntania (Pexels)

WhatsApp estudia que no et puguin afegir a un grup sense permís

L'empresa de missatgeria estudia un sistema de permisos per evitar que t'afegeixin a un grup si no hi dones permís

Xevi MiróActualitzat

Quan arribi la nova versió de WhatsApp als nostres telèfons podrem evitar que algú ens afegeixi a un grup sense el nostre consentiment. Gràcies a una nova funcionalitat que ara s'està testejant, cada usuari decidirà si pot ser inclòs en un grup de WhatsApp.

La informació la publica Wabetainfo.com, una web que diu no tenir cap relació amb WhatsApp però que té accés a tots els seus programes en format de "beta testing". Els "beta tester" són un grup d'usuaris que reben els programes abans de ser publicats a les plataformes de distribució -iOS App Store o Google Play, per exemple- i així poden fer proves reals abans que estiguin disponibles per al gran públic.

Una invitació per grup

Segons aquest mitjà especialitzat, si una persona vol que ens afegim a un grup i nosaltres tenim la funcionalitat restringida, aquesta persona ens haurà d'enviar una invitació al nostre número i nosaltres la podrem acceptar o declinar. La invitació, a més, caducarà al cap de 72 hores.

Els grups de Whatsapp poden ser molt pràctics: reuneixen gent amb un interès comú en un sol lloc i amb un sol missatge s'arriba a tothom. Però també poden ser un maldecap, poden generar moltes converses que no ens interessen i a vegades provoquen un intercanvi d'arxius que si es guarden al telèfon pot fer que quedi sense memòria física.


Diferents opcions de configuració

Si un administrador de grups ens vol convidar a formar part d'un grup i nosaltres tenim aquesta capacitat restringida, amb la invitació que rebrem es crearà una nova conversa on podrem preguntar a l'administrador quin és el propòsit del grup.

 

ARXIVAT A:
WhatsApp
Anar al contingut