El logo de l'aplicació WhatsApp, en un telèfon mòbil (EFE / Ritchie B. Tongo)
WhatsApp també treballaria en una eina per saber participants anteriors d'un grup (EFE / Ritchie B. Tongo)

WhatsApp permetrà sortir d'un grup sense que es noti

L'aplicació només informarà els administradors del grup que un usuari ha marxat, segons el portal especialitzat WABetaInfo, que també afirma que es treballa en una eina per saber qui ha format part del xat

RedaccióActualitzat

La incomoditat que pot generar el missatge "X ha deixat el grup" quan algú abandona un xat grupal podria desaparèixer. WhatsApp treballa en una nova funció que permetrà marxar d'un grup de manera sigil·losa, notificant-ho únicament a l'administrador o els administradors, en lloc de tots els contactes que en formen part, com passa ara.

Segons informa el portal especialitzat WABetaInfo, la pròxima versió beta de l'aplicació ja inclourà aquest canvi. Estaria disponible tant en la versió per a mòbils --per a Android i per a iOS-- com en la versió d'escriptori.

Així, abans de sortir d'un grup, a l'usuari en qüestió se li plantejaran dues opcions: cancel·lar --si s'ho repensa-- i sortir del grup --per confirmar que vol marxar. També rebrà una notificació on s'avisa que només els administradors del grup sabran que l'abandona.


Qui ha format part algun cop del grup?

Ara bé, tot el que s'avançaria en confidencialitat en aquest sentit es desmunta, en part, amb una altra funcionalitat que, segons publica el mateix portal, també prepara WhatsApp.

Es tracta d'una eina que permetrà als usuaris consultar els participants anteriors dels seus grups. Això permetria, doncs, fer un seguiment de qui ha deixat un grup i sembla que aquesta llista sí que serà visible per a tots els seus membres. No es podria saber en quin moment el contacte ha abandonat el grup.

En aquest cas, només estaria disponible per a mòbils amb el sistema operatiu Android. En tot cas, WABetaInfo adverteix que es podrien introduir canvis abans de llançar l'actualització definitiva de WhatsApp.

La setmana passada, l'aplicació ja va introduir un canvi: l'opció de contestar qualsevol missatge amb una petita icona. Fa poc, també ha ampliat el límit de persones que poden participar en un xat grupal, que puja a 512.

 

ARXIVAT A:
WhatsAppTecnologia
Anar al contingut