Barcelona

Whatsapp deixa d'estar disponible temporalment a la botiga d'Apple

L'aplicació probablement més popular dels telèfons intel·ligents, el servei de missatgeria instantani Whatsapp, ha deixat d'estar disponible a la botiga d'Apple. L'app va desaparèixer divendres al vespre del catàleg, segons han confirmat a través del Twitter els seus creadors. Es tractaria, segons l'única explicació oficial fins ara, d'una mesura temporal fins que el gegant tecnològic n'aprovi una nova versió.

RedaccióActualitzat
Probablement una de les primeres coses que tot usuari de mòbil intel·ligent faci en tenir-lo a les mans sigui baixar-se l'aplicació de més èxit: el Whatsapp. A través d'aquest servei s'envien i es reben a diari més de mil milions de missatges.

Però els usuaris d'iPhone, iPad i iPod Touch que no la tinguin instal·lada, es quedaran amb un pam de nas en intentar descarregar-se-la de la botiga d'Apple.

L'app no apareix als llistats d'aplicacions més baixades. Tampoc utilitzant el cercador es podrà trobar. El gegant de la poma l'ha retirat sense donar cap més explicació.

La mesura ha estat confirmada per WhatsApp en un twitter, on s'informa també que ja han presentat una nova versió a Apple i que estan a l'espera de la validació. Això podria passar en les pròximes hores.

La xarxa ha començat a bullir sobre el perquè d'aquesta mesura i el que sembla més plausible és que hi hagi hagut un problema de seguretat que posés en perill les dades dels usuaris. Hi ha qui hi veu alguna cosa més, com la voluntat d'Apple d'afavorir el seu propi servei de missatgeria, l'iMaessage.
Anar al contingut