WhatsApp és una de les aplicacions de missatgeria instantània més populars.
WhatsApp és una de les aplicacions de missatgeria instantània més populars.

WhatsApp bloqueja els usuaris que s'han baixat l'aplicació no autoritzada WhatsApp Plus

La companyia apunta que l'aplicació WhatsApp Plus no està autoritzada i, per tant, no poden garantir la seguretat del sistema

Actualitzat

WhatsApp està bloquejant de forma temporal els seus usuaris que també s'han descarregat WhatsApp Plus, una aplicació que, malgrat el nom, no té l'autorització del popular servei de missatges instantanis. WhatsApp Plus, a banda de les funcionalitats originals de WhatsApp, ofereix la possibilitat d'afegir noves emoticones als missatges del xat i adjuntar-hi cançons. L'aplicació, desenvolupada a Espanya per un alacantí, només està disponible per a dispositius Android.

Les suspensions van començar aquest dimarts, com a conseqüència de la violació dels termes d'ús de l'aplicació oficial. La companyia apunta que l'aplicació WhatsApp Plus no està autoritzada i, per tant, no poden garantir la seguretat del sistema. WhatsApp creu que l'ús d'aquesta nova aplicació pot posar en risc les dades personals i privades dels telèfons mòbils i alerten que és possible que WhatsApp Plus comparteixi sense autorització la informació dels usuaris amb aplicacions de tercers.

Així, doncs, si un usuari disposa del Plus, ha de desactivar-lo per poder fer servir el WhatsApp oficial.

Anar al contingut