Wesley Sneijder es lesiona de gravetat en la derrota del Madrid davant l'Arsenal per 1-0

El Madrid ha perdut davant l'Arsenal per un ajustat 1-0 en el seu segon amistós de la pretemporada però més enllà del resultat el que més preocupa Schuster i tota la parròquia blanca no és pas aquesta primera ensopegada sinó l'abast de la lesió que ha patit Wesley Sneijder. El migcampista holandès ha rebut una duríssima entrada de Diaby i ha hagut de deixar el terreny de joc entre llàgrimes i nombroses mostres de dolor. Deu minuts abans, el togolès Adebayor ha sentenciat el partit gràcies a un llançament des del punt de penal.

L'Arsenal ha tancat el seu torneig estival amb un sòlid triomf després de derrotar el Madrid per un solitari 1-0. Un gol de penal d'Adebayor només començar la segona part ha estat suficient perquè un Arsenal molt agressiu i intens derrotés un Madrid amb evidents mostres de cansament.

Els londinencs, tot i no gaudir del talent de Cesc Fàbregas, han estat els clars dominadors de l'enfrontament, conscients que aquest partit els servia de preparació de cara a la prèvia de la Champions enfront el Twente holandès. Wenger ha aliniat un onze de gala i seu ha estat el partit davant d'un Madrid que ha donat evidents mostres de cansament. Als de Schuster els ha pesat l'amistós de dissabte contra l'Hamburg.

Malgrat el domini aclaparador dels locals no ha estat fins al minut 49 quan un innocent penal de Salgado sobre Van Persie ha acabat amb el gol d'Adebayor. Però la pitjor notícia del dia per al Madrid no ha estat pas el gol ni la derrota encaixada sinó la greu lesió d'Sneijder.

L'holandès ha rebut una dura entrada del francès Abou Diaby i s'ha lesionat el genoll esquerre. Veient les mostres de dolor del madridista i la cara de preocupació dels seus companys, res de bo fa presagiar aquest incident. El metge del Madrid, Juan Carlos Hernández, ha confirmat que Sneijder té trencat el lligament lateral intern i, possiblement, el creuat. El període de recuperació serà de tres mesos si només té afectat l'intern i de sis si els té trencats tots dos.