José Ignacio Wert i José Manuel Soria en dues imatges d'arxiu
José Ignacio Wert i José Manuel Soria en dues imatges d'arxiu
Madrid

Wert i Soria neguen haver anat de vacances gratis a Punta Cana

L'exministre d'Educació assegura que no és al resort i el titular d'Indústria diu que ho va pagar amb la seva targeta de crèdit personal

Actualitzat

José Ignacio Wert i José Manuel Soria han negat haver anat gratis de vacances una setmana en un resort de Punta Cana, a la República Dominicana.

L'exministre d'Educació ha negat haver estat a l'hotel, mentre que el titular d'Indústria ha assegurat en un comunicat que hi va passar dos dies, però ha desmentit que l'invitessin i assegura que ho va pagar amb la seva targeta de crèdit personal.

Des del PSOE el seu portaveu, Antonio Hernando, ha instat Wert i Soria a demostrar els fets.

El grup propietari del complex de Punta Cana, el Grup Martinón, ha confirmat la versió de Wert i Soria. Es dóna la circumstància que la cadena té també un hotel declarat il·legal a Lanzarote per haver estat construït amb una llicència nul·la.

El Ministeri d'Indústria presentarà una querella contra les informacions periodístiques sobre les suposades vacances pagades dels dos polítics del PP amb les seves parelles.

Es dóna la circumstància que Soria ha estiuejat en diverses ocasions en aquest hotel canari, però, en ser preguntat el 2012, va respondre que no tenia per costum demanar la llicència als allotjaments on dorm. 

Anar al contingut