Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Madrid

Wert anuncia avaluacions al final de cada etapa educativa per homogeneïtzar continguts

Segons el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, "no és propi d'un estat modern" que un sistema concebut "des d'unes bases nacionals hagi acabat derivant en disset sistemes educatius diferents".

Redacció Actualitzat
El ministre d'Educació, José Ignacio Wert, ha confirmat que hi haurà una avaluació general dels alumnes al final de cada etapa educativa i que aquesta avaluació serà de caràcter estatal. És una de les novetats que inclourà la reforma educativa que prepara el ministre. Wert, però, no ha concretat si l'examen vindrà directament de Madrid o si les comunitats també hi tindran alguna cosa a dir.

Segons el ministre, "no és propi d'un estat modern" que un sistema concebut "des d'unes bases nacionals hagi acabat derivant en disset sistemes educatius diferents". Wert, que ha qualificat de "preocupació central de la llei" aquesta heterogeneïtat, ha afegit que per posar fi al que ha considerat una "disfunció" és clau "la condició nacional de l'avaluació".

Des del Departament d'Ensenyament es diu que aquesta és una competència seva.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut