Futbol internacional

Werder Bremen i Olympique de Lió comencen la lliga amb victòria

Tret de sortida a dues de les lligues de futbol més potents del continent: la francesa i l'alemanya. Els dos primers partits es van resoldre amb un únic gol. A França, l'Olympique de Lió, el vigent campió, va derrotar el Niça a domicili per 0-1. El gol, el va fer el brasiler Giovane Elber en el minut 31 de la segona part. I, a Alemanya, el Werder Bremen, també campió vigent, es va imposar al Schalke 04 per 1-0, amb un gol de Valdez, quan faltaven 6 minuts per al final del partit.

La notícia del matx, però, va arribar abans de començar. En unes obres al costat del Weserstadion, un operari va perforar un cable elèctric i va provocar una gran apagada. El partit va començar amb una hora de retard.