L'article "Tindran el seu 11-M" i el seu autor, Abdennur Prado, president de la Junta Islàmica Catalana
L'article "Tindran el seu 11-M" i el seu autor, Abdennur Prado, president de la Junta Islàmica Catalana
Barcelona

Webislam matisa l'article en què deia que Zapatero "tindrà el seu 11-M" per Líbia

El president de la Junta Islàmica Catalana, Abdennur Prado, ha signat un article a la pàgina Webislam amb el títol "Tindran el seu 11-M", on valora la decisió d'Espanya de participar en l'operació militar aliada a Líbia. Dins l'article es veia Zapatero acompanyat d'imatges de ferits dels atemptats del 2004 a Madrid i s'hi podia llegir la frase que dóna nom a l'article, "tindran el seu 11-M", seguida de les paraules "que Déu no ho vulgui". Prado fa servir expressions com "el congrés dels criminals" i acusa diversos periodistes benestants d'estar al servei de la mort. Veient la polseguera que ha aixecat el text i en declaracions a "Els matins de TV3", Prado ha afirmat que les seves paraules s'han mal interpretat.

Actualitzat
El president de la Junta Islàmica Catalana ha assegurat a l'espai que dirigeix Josep Cuní que amb les seves paraules no pretenia ferir la sensibilitat dels espanyols ni de les víctimes del terrorisme i ha reconegut que ha estat "un error mencionar l'11-M".

Abdennur Prado ha reiterat la seva matisació en una nota d'aclariment al seu blog. Ha afirmat que quan utilitzava l'expressió "tindran el seu 11-M, Déu no ho vulgui", no feia referència al fet que es tornés a produir un nou atemptat terrorista a Espanya. Prado afirma que volia dir que "cada bomba que cau sobre Líbia i mata civils innocents, amb l'ajuda dels espanyols, és ja una reedició de l'11-M". Afegeix que el text volia ser "un al·legat apassionat contra la violència, un crit de dolor davant la barbàrie". Abdennur Prado acaba dient que se sent "enormement sorprès" que algú "hagi pogut veure en aquest text un disbarat que repugna qualsevol persona de bé i de ment civilitzada".

Webislam ha publicat altres articles en suport al president de la Junta Islàmica Catalana, on s'apunta que la polèmica que s'està generant és una mostra d'islamofòbia i en què subratlla que el president de la Junta Islàmica és una persona de qui en cap cas es pot dubtar de la seva "qualitat humana" i del seu "compromís amb la democràcia".
Anar al contingut