"Watchmen", d'HBO, encapçala unes nominacions als Emmy amb domini de Netflix

"El cuento de la criada", "The Crown", "Killing Eve", "The Mandalorian", "Better Call Saul", "Ozark", "Stranger Things" i "Succession" es disputaran el premi a la millor sèrie dramàtica

Actualitzat

La minisèrie "Watchmen", d'HBO, lidera les nominacions als Premis Emmy, amb 26 candidatures.

Basada en el còmic del mateix nom, la sèrie de Damon Lindelof, i centrada en la violència racista, es postula com la favorita als premis més importants de la petita pantalla, seguida per "La maravillosa Sra. Maisel", amb 20 nominacions, i "Ozark" i "Succession", amb 18 cadascuna. Pots consultar aquí totes les nominacions.

 

 

"El cuento de la criada", "The Crown", "Killing Eve", "The Mandalorian", "Better Call Saul", "Ozark", "Stranger Things" i "Succession" aspiren al guardó a la millor sèrie dramàtica.

 

 

 

En la categoria de millor comèdia, les nominades són "Curb Your Enthusiasm", "Dead to Me", "The Good Place", "Insecure", "El método Kominsky", "La maravillosa Sra. Maisel", "Schitt's Creek" i "What We Do in the Shadows".

A més de "Watchmen", aspiren a ser reconegudes com a millor minisèrie "Little Fires Everywhere", "Mrs. America", "Creedme" i "Unorthodox".

Pel que fa a la millor pel·lícula televisiva, les nominades són "American Son", "Bad Education", "Dolly Parton's Heartstrings: These Old Bones", "El Camino: A Breaking Bad Movie" i "Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend".

Actors i actrius nominats

Les candidates a millor actriu dramàtica són Jennifer Aniston ("The Morning Show"), Olivia Colman ("The Crown"), Jodie Comer i Sandra Oh (totes dues per "Killing Eve"), Laura Linney ("Ozark") i Zendaya ("Euphoria").

El guardó a millor actor dramàtic se'l disputaran Jason Bateman ("Ozark"), Sterling K. Brown ("This is Us"), Steve Carell ("The Morning Show"), Brian Cox i Jeremy Strong (tots dos per "Succession") i Billy Porter ("Pose").

Aspiren a ser distingits com a millor actor còmic Anthony Anderson ("Black-ish"), Don Cheadle ("Black Monday"), Ted Danson ("The Good Place"), Michael Douglas ("El método Kominsky"), Eugene Levy ("Schitt's Creek") i Ramy Youssef ("Ramy").

I les nominades a millor actriu còmica són Christina Applegate i Linda Cardellini (totes dues per "Dead to Me"), Rachel Brosnahan ("La maravillosa Sra. Maisel"), Catherine O'Hara ("Schitt's Creek"), Issa Rae ("Insecure") i Tracee Ellis Ross ("Black-ish").

Netflix fa rècord de candidatures

L'anunci de les candidatures ha confirmat el domini de Netflix, amb 160 nominacions, un nou rècord, davant de les 107 d'HBO i les 47 de l'NBC, que és al tercer lloc.

Tot i aquest lideratge, Disney+ i AppleTV+ han aconseguit situar produccions seves entre les apostes, la primera amb "The Mandalorian" i la segona amb "The Morning Show", una bona estrena per a les plataformes de "streaming" en un any de rècord de consum televisiu, a causa de la pandèmia del coronavirus.

En aquesta edició no hi ha representació llatina, tret de l'actriu d'ascendència argentina Alexis Bledel, en l'apartat d'actriu convidada.

La 72a edició dels Emmy està prevista per al 20 de setembre, previsiblement de forma virtual, i presentada per Jimmy Kimmel. En l'edició anterior, quan HBO va acaparar les nominacions, les guanyadores van ser "Joc de trons" i "Chernobyl".

 

 

ARXIVAT A:
SèriesTelevisióEstats Units
Anar al contingut