Vuit morts en atacs a trets contra tres salons de massatges asiàtics als Estats Units
Façana d'un dels establiments atacats a trets, aquest dimarts, a Atlanta, als Estats Units (Reuters)

8 morts a trets en 3 salons de massatges regentats per persones d'origen asiàtic als EUA

Han detingut un jove com a presumpte autor i hi ha preocupació al país per l'augment de crims contra la comunitat asiàtica durant la pandèmia

RedaccióActualitzat

Vuit persones han mort a trets aquest dimarts en l'atac a tres locals de massatges regentats per persones d'origen asiàtic a l'estat de Geòrgia, als Estats Units, i la policia ha detingut un jove de 21 anys com a presumpte autor.

En el primer atac, a les 5 de la tarda hora local, han matat 4 persones i n'han ferit dues més al Young's Asian Massage Parlor, situat uns 50 quilòmetres al nord de la ciutat d'Atlanta.

Tres quarts d'hora després han mort també a trets quatre persones més a Atlanta mateix, en dos locals que estaven molt a prop l'un de l'altre, anomenats Aromatherapy Spa i Gold Spa.

 

Fotografia policial de Robert Aaron Long, de 21 anys, aquest dimarts (Reuters)

Un jove blanc de 21 anys

La policia ha detingut 250 quilòmetres al sud d'Atlanta el sospitós d'haver perpetrat tots els atacs, un jove de 21 anys identificat com a Robert Aaron Long.

L'ha detingut la policia estatal de Geòrgia en una autopista després d'identificar el seu cotxe, que va fer servir per fugir dels llocs atacats.

La policia d'Atlanta ha assegurat que les càmeres de seguretat d'aquests llocs van gravar els atacs i que les imatges proven que Long és l'autor.

 

 


Sis dones d'origen asiàtic

Sis de les víctimes eren dones d'origen asiàtic. A Geòrgia hi viuen unes 500.000 persones d'origen asiàtic, el 4% de la població.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut