La policia francesa difon imatges d'un sospitós de l'atac amb paquet bomba a Lió
La policia demana ajuda per identificar al sospitós
Lió

La policia francesa difon imatges d'un sospitós de l'atac amb paquet bomba a Lió

L'explosió ha deixat almenys 13 persones ferides

RedaccióActualitzat

La policia francesa busca un sospitós d'uns trenta anys que, segons alguns testimonis, podria haver col·locat el paquet bomba que ha causat almenys tretze persones ferides lleus al centre de la ciutat francesa de Lió.

L'origen de l'explosió ha estat un paquet bomba ple de claus i cargols, segons la Fiscalia francesa. El paquet ha estat col·locat al portal d'una fleca per un ciclista que portava la cara tapada, segons la premsa local.

El sospitós és un home d'uns trenta anys que, segons alguns testimonis, podria haver col·locat el paquet bomba. Les càmeres de vigilància del carrer haurien captat la seva imatge.  Apareix amb gorra, bufanda i ulleres fosques, i portant una bicicleta, poc abans de l'explosió.

 

Els fets han passat aquesta tarda al carrer Victor Hugo, que ha estat evacuat i que en aquests moments està encerclat per la policia.

El president francès, Emmanuel Macron, parla d'un atac, sense precisar si és terrorista. Però de totes maneres, la Fiscalia Antiterrorista ha obert les investigacions.

La policia francesa recomana als ciutadans que evitin acostar-se als carrers Victor Hugo i Sala, on ha explotat el paquet poc després de les 17.30 d'aquest divendres.

 

 

Aquesta zona de vianants és molt prop de la plaça Bellecour, considerada el cor de Lió, molt transitada per turistes i habitants de la ciutat quan comença el cap de setmana.

 

 

 

ARXIVAT A:
França
Anar al contingut