Vuit estudiants catalans, seleccionats en la tercera edició del Premi Promeses d'alta cuina

Madrid (ACN).- L'escola de formació d'alta cuina Le Cordon Bleu ha seleccionat vuit estudiants catalans per a la tercera edició del Premi Promeses, segons ha anunciat aquest dijous. Es tracta d'Andrea Corral, Galderic Llonch, Berta Anglès i Eric Solà, de l'Escola d'Hosteleria i Turisme CETT; Roger de la Torre, Àlex Molina i Joan Torrents d'Escola Hosteleria i Turisme de Barcelona, i Joan Fortes de l'Escola Joviat. En total, hi participaran 50 estudiants d'arreu de l'Estat. Els concursants tindran fins el 4 de febrer per presentar una recepta i un vídeo per demostrar el seu talent i habilitat tècnica, i només deu arribaran a la final, que se celebrarà a la seu de Le Cordon Bleu de Madrid a l'abril del 2015.

Vuit estudiants catalans, seleccionats en la tercera edició del Premi Promeses d'alta cuina

Madrid (ACN).- L'escola de formació d'alta cuina Le Cordon Bleu ha seleccionat vuit estudiants catalans per a la tercera edició del Premi Promeses, segons ha anunciat aquest dijous. Es tracta d'Andrea Corral, Galderic Llonch, Berta Anglès i Eric Solà, de l'Escola d'Hosteleria i Turisme CETT; Roger de la Torre, Àlex Molina i Joan Torrents d'Escola Hosteleria i Turisme de Barcelona, i Joan Fortes de l'Escola Joviat. En total, hi participaran 50 estudiants d'arreu de l'Estat. Els concursants tindran fins el 4 de febrer per presentar una recepta i un vídeo per demostrar el seu talent i habilitat tècnica, i només deu arribaran a la final, que se celebrarà a la seu de Le Cordon Bleu de Madrid a l'abril del 2015.