Barcelona

Vueling duplicarà les operacions a l'aeroport Madrid-Barajas i espera quintuplicar els passatgers

L'aerolínia Vueling donarà "un impuls decisiu" a les seves operacions a l'aeroport de Madrid-Barajas en els pròxims mesos, incrementant les rutes domèstiques i augmentant les freqüències dels seus vols internacionals, i aspira a arribar a prop d'un milió de passatgers durant la temporada que ve d'hivern, d'octubre a març, cosa que significa convertir-se en la quarta companyia de Barajas per quota de mercat. Així, Vueling augmentarà aquest hivern un 143% les operacions a Barajas, de 16 a 40 vols diaris, i estima que multiplicarà per cinc els seus passatgers.

Actualitzat
La companyia de baix cost que fa 18 mesos va començar a operar des de Barcelona, està decidida a conquerir l'aeroport de Barajas.

L'aposta de Vueling per aquesta temporada d'hivern és, segons els seus directius, valenta però totalment assumible i pretén donar un impuls decisiu a les rutes domèstiques, augmentar les freqüències internacionals per afavorir el passatger de negocis però sobretot aterrar amb força a Madrid, com ha anunciat el president de la companyia, José Miguel Abad.

Amb cinc freqüències de vol Madrid-Barcelona a partir del mes que ve, Vueling espera aconseguir un milió de passatgers a Barajas.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut