Banderes d'Espanya i crítiques al govern espanyol i a les autonomies a la manifestació de Vox
Banderes d'Espanya i crítiques al govern espanyol i a les autonomies a la manifestació de Vox

Vox reuneix milers de persones a Madrid contra l'eliminació de la sedició

El partit d'extrema dreta ha carregat contra el govern del PSOE i Podem en un acte en què ha demanat la dimissió de Pedro Sánchez

RedaccióActualitzat

Vox ha fet concentracions a la majoria de capitals espanyoles per demanar la dimissió de Pedro Sánchez i per protestar per la reforma del delicte de sedició.

A Madrid, el partit d'extrema dreta ha reunit 25.000 persones segons la delegació del govern --80.000 segons els organitzadors-- a la plaça de Colón, a Madrid.

Sota el lema "Espanya vol votar", el partit d'extrema dreta demana un referèndum per il·legalitzar els partits independentistes.

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha demanat la dimissió del president espanyol, Pedro Sánchez, i també ha carregat contra la ministra d'Igualtat, Irene Montero, per la llei del "només sí és sí".

"Sánchez és el cap de demolicions; vol triturar-ho tot, no té escrúpols i, amb Sánchez, tots els socialistes còmplices que voten sense portar-li la contrària al Congrés"

A l'acte s'han vist multitud de banderes d'Espanya i de Vox. També s'han encès bengales de color verd i s'han sentit càntics de "govern traïdor", així com peticions constants de dimissió per a Sánchez i Montero.

Banderes d'Espanya i les crítiques al govern espanyol i a les autonomies a la manifestació de Vox
Banderes d'Espanya i les crítiques al govern espanyol i a les autonomies a la manifestació de Vox (EFE / Sergio Pérez)

A Barcelona, la concentració va ser el cap de setmana passat, i va punxar, amb només uns 300 assistents.

ARXIVAT A:
Extrema dretaSedicióPedro SánchezVox
Anar al contingut