Wolfsburg

Volkswagen demana perdó a clients i autoritats per l'escàndol de manipulació de vehicles

El president del consorci automobilístic alemany, Martin Winterkorn, ha lamentat "profundament" el trencament de la confiança de milions de persones arreu del món

Actualitzat

El president del consorci automobilístic alemany Volkswagen, Martin Winterkorn, ha fet una petició formal de disculpes als seus clients, les autoritats i el públic en general davant del cas de manipulació de les emissions de diòxid de carboni (CO2) dels seus vehicles als Estats Units. En un videocomunicat, el màxim responsable de la corporació ha assegurat que "lamenta profundament" el trencament de la confiança de milions de persones arreu del món en la marca, els seus vehicles i les seves tecnologies.

En aquest sentit, Winterkorn ha assegurat que les irregularitats detectades en els motors dièsel dels vehicles "van en contra" de la filosofia de la companyia i ha insistit que la seva "màxima prioritat" és continuar cooperant amb les autoritats. A més, ha afegit que Volkswagen farà "tot el possible" per revertir els possibles danys ocasionats i "tot el que sigui necessari" per recuperar la confiança.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut