Un client, en una botiga de Vodafone (Foto: Reuters)
Un client, en una botiga de Vodafone (Foto: Reuters)
Madrid

Vodafone Espanya presenta un ERO per acomiadar fins a un 20% dels treballadors

L'empresa ha presentat un ERO per fer fora un màxim de 900 treballadors. Al·lega que ha tingut una pèrdua d'ingressos superior al 30% en els últims quatre anys i que vol reformar-se per ser més competitiva.

RedaccióActualitzat
Vodafone Espanya ha presentat un ERO per acomiadar fins a un 20% de la plantilla. L'expedient de regulació d'ocupació preveu un màxim de 900 acomiadaments, dels 4.300 treballadors que té la companyia. L'empresa al·lega que ha tingut una pèrdua d'ingressos superior al 30% en els últims quatre anys, a causa de la crisi. També assegura que vol posar en marxa un "ampli pla de transformació" per tenir una estructura més competitiva.

L'operadora justifica també que s'ha d'adaptar a una nova realitat, marcada per la caiguda del negoci tradicional, l'elevada competència i la pressió de les noves normatives.

El procés de negociació de l'ERO amb els sindicats ha començat aquest mateix dimarts i Vodafone ha afirmat que vol actuar amb la "màxima sensibilitat" i arribar a un acord amb els treballadors.
Anar al contingut