Pla mig d'Antoni Vives, exregidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Barcelona, sortint de la comandància de la Guàrdia Civil a Tarragona,…
Pla mig d'Antoni Vives, exregidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Barcelona, sortint de la comandància de la Guàrdia Civil a Tarragona, després de ser detingut en el marc de l'operació Pika. Imatge del 3 de febrer de 2017 (horitzontal)

Vives es mostra "perplex" per la seva detenció en l'operatiu Pika però diu estar "molt tranquil" dels seus actes

Actualitzat

ACN Tarragona.-L'extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona Antoni Vives ha quedat en llibertat aquest divendres després de ser detingut en l'operació Pika. Vives, que s'ha acollit al seu dret de no declarar, ha sortit de la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona pels volts de dos quarts de vuit de la tarda acompanyat del seu advocat, Rafael Entrena. En declaracions als mitjans, ha afirmat que té "la consciencia molt tranquil¿la", alhora que "una gran sensació de perplexitat". "No entenc com se'm pot privar la llibertat d'aquesta manera i estem esperant que s'aixequi el secret de sumari per poder defensar-me amb tranquil¿litat", ha afegit. Vives ha defensat que tota la gent que ha treballat amb ell i que el coneix "sap fins a quin punt hem estat rigorosos". Preguntat per si se sent perseguit, s'ha limitat a dir que "és inevitable veure unes coincidències i no cal que m'hi estengui".

Anar al contingut