Imatge del judici, el setembre del 2019

Vist per a sentència el judici a l'amo del cine del Masnou acusat d'abusar de menors

Els pèrits forenses han donat credibilitat al relat de les víctimes i han desmuntat els arguments de l'acusat

RedaccióActualitzat

El judici contra el propietari de diversos cinemes al Maresme acusat d'abusos sexuals als menors que contractava ha quedat vist per a sentència.

En la segona i última sessió, l'informe psicològic de l'acusació particular acredita que un dels set joves va ser víctima d'abusos quan tenia 13 anys.  

També han declarat altres pèrits i forenses, que han assegurat que el relat de les víctimes és plenament creïble i coherent en les seves acusacions, i que l'acusat podia mantenir-hi sexe tot i les malalties i afeccions que patia com diabetis, Parkinson, falta de libido, disfunció sexual.

Els pèrits veuen creïbles les víctimes i diuen que l'abusador del cine del Masnou podia tenir sexe tot i les malalties.

Segons les acusacions, l'acusat contractava els joves, de 13 a 16 anys aproximadament, per repartir publicitat dels establiments o treballar al bar i les taquilles dels seus cinemes, i ho aprofitava per forçar-los a practicar sexe amb ell a canvi de diners o regals.

La fiscalia ha mantingut la petició de pena de 43 anys de presó i tres mesos de presó i 35.000 euros d'indemnització per diversos delictes d'abusos sexuals, prostitució i corrupció de menors i exhibicionisme. Pel que fa a la defensa, ha demanat l'absolució o nou anys d'internament.

En el seu últim torn de paraula, l'acusat haintenta reiterar alguns dels seus arguments, cosa que la magistrada presidenta ha impedit.

ARXIVAT A:
MenorsAgressió sexual
Anar al contingut