Vint ferits lleus en un accident entre dos autobusos i una moto a la plaça Espanya

la motorista ha estat traslladada en estat menys greu a l'Hospital Clínic

Actualitzat

Accident a la plaça Espanya de Barcelona entre un motorista i dos autobusos. Un autobús de la línia 91 ha xocat amb una moto a la plaça Espanya de Barcelona pocs minuts abans de les 10 del matí. A causa de l'impacte, el motorista ha anat a terra i un segon autobús ha xocat contra el bus accidentat, també s'hi ha vist implicat un taxi.

L'accident ha provocat una vintena de ferits lleus, entre els quals hi hauria el motorista, que ja ha estat traslladat a l'Hospital Clínic en estat menys greu. La majoria, però, eren viatgers dels autobusos, que han quedat ferits per l'impacte entre els vehicles i les frenades. El balanç de ferits ha pujat fins a 24 persones, la majoria lleus excepte la conductora de la motocicleta. Carles Reynar, intendent de la guardia urbana, ha destacat que, malgrat tot, la motorista n'ha sortit prou ben parada.

"Alguns testimonis ens diuen que donada l'espectacularitat de l'accident, es feien creus del "bon resultat", que ha tingut. Sembla ser que té una cama trencada i una ferida oberta. Ho dic perquè aquesta persona ha estat arrossegada per l'autobús uns metres."

Com a conseqüència de l'accident, hi ha hagut afectacions de trànsit a la plaça Espanya. S'ha hagut de tallar la Gran via i el Paral.lel fins que s'ha pogut treure la motorista de sota l'autobús. La resta de ferits són passatgers dels autobusos.

A més, s'han desviat algunes línies de bus i operen amb freqüències diferents de les habituals.

 

Bombers, Guàrdia Urbana i diverses ambulàncies han treballat a la zona fins que, un cop net, s'ha restablert la normalitat de la circulació 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut