El secretari d'Organització de Ciutadans, José Manuel Villegas
El secretari d'Organització de Ciutadans, José Manuel Villegas
Sevilla

Villegas, Cs: "Hi haurà un nou govern a Andalusia on no hi serà el PSOE"

Consideren que els resultats reproven l'acció de Sánchez i el PSOE, i demanen al president que convoqui eleccions generals

Actualitzat

El secretari d'organització de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha assegurat que Ciutadans liderarà el nou govern a Andalusia.  

"Els diem als andalusos que ho aconseguirem. Ho farem, hi haurà dificultats però hi haurà un nou govern a Andalusia on no hi serà el PSOE , on no hi serà Susana Díaz. Un nou govern que només es pot liderar des del centre, des de la moderació, i des de la neteja, des de la regeneració democràtica."

"El canvi a Andalusia el liderarà Ciutadans, el liderarà  Juan Marín."

Malgrat l'autoafirmació de centrisme i moderació, Villegas ha assenyalat, respecte a Vox, que es veu "incapaç de descartar cap escenari".

No obstant això, i des d'un lideratge que ha dit que no poden tenir els partits "preocupats pels tribunals" i pels EROs, demana al PP i al PSOE que permetin aquest nou govern a Andalusia.

"Demanem al PP i al PSOE que no bloquegin les possibilitats d'un govern net, nou i renovat a Andalusia. Que siguin igual de responsables que ho vam ser nosaltres i que ara donin suport a aquest nou govern de Cs, el nou govern de Juan Marín."

"Són el PSOE i el PP els que, si no actuen amb responsabilitat, poden donar la clau d'una altra situació a uns altres partits."

La lectura de Ciutadans dels resultats electorals els justifica aquest lideratge perquè asseguren que el missatge dels andalusos és clarament pel canvi.

A nivell de tot l'Estat, la lectura que en fan és contra el PSOE i el "pedrosanchisme". És per això que tornen a reclamar a Pedro Sánchez que convoqui eleccions generals.

Ciutadans ha aconseguit 21 escons al Parlament andalús, al darrere dels 33 del PSOE i els 26 del PP. Segons l'anàlisi de Cs, el seu partit és l'únic que creix (a banda de Vox), i això és el que legitima el seu lideratge pel canvi.

ARXIVAT A:
EleccionsAndalusiaCs
Anar al contingut