Barça

Villa creu en la remuntada blaugrana i afirma que és "compatible" amb Ibra

El Barça s'ha entrenat aquest dilluns per començar a preparar el partit de tornada de la Supercopa, que es jugarà dissabte que ve. Guardiola té tota la setmana per veure l'evolució dels internacionals que no van participar en la primera part de la pretemporada, i és molt probable que alguns d'ells juguin contra el Sevilla. David Villa té ganes de jugar amb la samarreta blaugrana i de fer-ho amb gol, remuntada i títol, però ha explicat que seran els tècnics els que decidiran el seu debut. Es mostra disposat a jugar a la banda esquerra si cal i assegura que el seu joc és compatible amb Zlatan Ibrahimovic.

Actualitzat
David Villa va ser el primer fitxatge del Barça de cara a aquesta nova temporada. De tota la vida ha jugat de davanter centre. Màxim golejador del Mundial, "pichichi" de l'Eurocopa. En l'últim Mundial ha jugat a la banda esquerra i no tindrà cap problema per fer-ho al Barça si el tècnic l'hi demana. Per si algú el vol enfrontar amb Ibrahimovic, el Guaje ha deixat clar que no hi haurà problemes.

Es mor de ganes de començar a jugar però sembla clar que ni ell ni els mundialistes espanyols jugaran la tornada de la Supercopa. Estan fent la seva pretemporada i si no hi ha un canvi d'última hora, Guardiola té decidit no fer-los jugar.

Ibra, amb faringitis, no s'entrena

Després d'un dia i mig de descans, el Barcelona ha iniciat la seva preparació del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya amb l'única absència d'Zlatan Ibrahimovic, que no s'ha exercitat amb els seus companys a causa d'una faringitis. Segons la seva evolució, podria incorporar-se aquest dimarts als entrenaments. Els seus companys Hleb i Pinto també han treballat a part, ja que el bielorús té unes petites molèsties al peu dret i el porter continua la recuperació de la lesió que li va impedir jugar a Sevilla. Per completar l'entrenament, Guardiola ha citat vuit futbolistes del filial: Jonathan, Thiago, Oriol Romeu, Sergi Gómez, Miño, Oier, Fontàs i Víctor Vázquez.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut