Barça

Vilanova supera tots els registres i es converteix en el millor entrenador debutant de la història del Barça

El tècnic del Barça, Tito Vilanova, va aconseguir ahir firmar amb la seva victòria contra el Celta (3-1) la millor arrencada de la Lliga d'un tècnic en la història del club blaugrana, amb nou triomfs i un empat en deu jornades. Amb 28 punts dels 30 possibles, el Barça 2012/13 només ha cedit punts en el clàssic davant el Reial Madrid al Camp Nou (2-2), una marca que ha servit a Vilanova per superar el rècord que ostentava l'holandès Louis van Gaal des de la temporada 1997-98.

Actualitzat
El tècnic del Barça, Tito Vilanova, va aconseguir ahir firmar amb la seva victòria contra el Celta (3-1) la millor arrencada de la Lliga d'un tècnic en la història del club blaugrana, amb nou triomfs i un empat en deu jornades.

Amb 28 punts dels 30 possibles, el Barça 2012-13 només ha cedit punts en el clàssic davant el Reial Madrid al Camp Nou (2-2), una marca que ha servit a Vilanova per superar el rècord que ostentava l'holandès Louis van Gaal des de la temporada 1997-98. No obstant això, aquell Barcelona que també havia protagonitzat una superba arrencada en Lliga, amb vuit triomfs i un empat, va acabar la ratxa en caure en la següent jornada contra el Valladolid a casa (1-2).

Amb el triomf davant el Celta, Vilanova ha superat destacats entrenadors de la història del club que havien fet marques similars, com Pep Guardiola, Frank Rijkaard, Bobby Robson o el mateix Louis van Gaal.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut