La secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, en roda de premsa telemàtica a la seu dels republicans.Imatge del 18 de gener de 2021. (Hor…
La secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, en roda de premsa telemàtica a la seu dels republicans.Imatge del 18 de gener de 2021. (Horitzontal)

Vilalta, al PSC: "Felicitats, Illa, ja tens el que volies. No deixarem que te'n surtis"

Actualitzat

ACN Barcelona.-La secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, s'ha dirigit aquest dimarts al presidenciable del PSC i ministre de Sanitat, Salvador Illa, i ha ironitzat que ja té "el que volia" amb la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de suspendre cautelarment el decret que ajorna les eleccions del 14-F. En una publicació a Twitter, Vilalta ha afirmat que "a les urnes siguin quan siguin les eleccions, no deixarem que te'n surtis", en referència a Illa i al PSC. La portaveu d'ERC ha lamentat la "judicialització" de la política catalana i ha acusat el govern espanyol de "maniobrar" per aconseguir la decisió del TSJC.

"El PSC apunta, la Moncloa maniobra i la justícia executa. I tot a costa de la salut de la ciutadania", ha sentenciat Vilalta.(En aquesta actualització s'afegeix la reacció del president d'ERC, Oriol Junqueras)En aquest mateix sentit s'ha pronunciat el president del partit, Oriol Junqueras, que ha dit també per Twitter que els "jutges i el règim del 78" han donat "un nou cop a la democràcia". "Estem davant d'un nou 155 encobert", ha opinat. Junqueras també ha carregat contra el ministre de Sanitat i candidat socialista als comicis catalans, Salvador Illa. "El guanyarem una altra vegada a les urnes, com fem sempre amb el PSOE", ha assegurat. Tot i això, també l'ha avisat: "hauria de valorar què posa per davant, si la salut o els càlculs electorals".

Anar al contingut