Pla general de la visita de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, a la nau equipada amb tecnologia 5G del Consell de la Ribera d'Ebre, a…
Pla general de la visita de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, a la nau equipada amb tecnologia 5G del Consell de la Ribera d'Ebre, al polígon del Molló. Imatge del 3 de desembre de 2021. (Horitzontal)

Vilagrà veu suficient l'aplicació del passaport covid per frenar la incidència de la pandèmia les pròximes setmanes

Actualitzat

ACN Móra la Nova.-La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, considera que l'aplicació del passaport covid per accedir a locals de restauració, oci nocturn o gimnasos és una mesura suficient per minimitzar la incidència de la pandèmia durant les pròximes setmanes, marcades per trobades socials i familiars. "Ens semblar una bona mesura per posar en alerta tothom, fer que aquest contagi social es minimitzi i que puguem tombar el creixement de forma més ràpida", ha apuntat. La consellera s'ha pronunciat en aquests termes després de la recomanació llançada des de Catalan News per la presidenta del Comitè Científic Assessor del Govern, la doctora Magda Campins, en la línia d'evitar els sopars i aperitius d'empresa de Nadal perquè suposen un "risc important".

"Apostem pel passaport covid per als sectors amb més incidència", ha declarat la consellera, després de fer una apel·lació col·lectiva a la "responsabilitat individual" a l'hora d'aplicar mesures de prevenció i seguretat com l'ús de la mascareta. També ha cridat a "no abaixar la guàrdia" davant d'una "situació difícil", si bé els indicadors hospitalaris de Catalunya se situïn per sota dels d'altres països europeus, segons ha puntualitzat.La consellera ha fet aquestes declaracions en el marc d'una visita de dues jornades a les Terres de l'Ebre. Aquest divendres, després d'inaugurar la rehabilitació i millora del GR99 Flix, al Pas de l'Ase entre Garcia i Ascó, ha visitat la nau del Consell de la Ribera d'Ebre al polígon del Molló, que s'ha adequat a la tecnologia 5G i disposa de plaques fotolotaiques amb un ajut del PUOSC. Vilagrà confia que el projecte tecnològic, amb un laboratori a disposició de les empreses, podrà atreure empreses a una comarca com la Ribera d'Ebre, allunyada dels grans nuclis metropolitans.Al migdia, Vilagrà ha visitat l'ajuntament de Gandesa i el Consell de la Terra Alta. Aquest divendres a la tarda té previst assistir a l'acte del 20è aniversari de la Demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Anar al contingut