L'obra d'Albert Sánchez Piñol és un èxit de vendes a Catalunya.
L'obra d'Albert Sánchez Piñol és un èxit de vendes a Catalunya.
Barcelona

"Victus" desembarca al mercat anglosaxó

La companyia editorial Harper Collins ha comprat els drets per publicar al mercat anglosaxó el llibre d'Albert Sánchez Piñol sobre el setge de 1714 a Barcelona, segons ha explicat l'editorial La Campana a Catalunya Ràdio. Això obre encara més les portes a poder fer una versió cinematogràfica de "Victus".

RedaccióActualitzat
La companyia editorial Harper Collins, formada per l'editorial nord-americana Harper and Row i l'anglesa William Collins, ha comprat els drets per publicar "Victus" al mercat anglosaxó, segons ha explicat l'editorial La Campana a l'emissora Catalunya Ràdio.

La traducció anglesa de la novel·la del setge del 1714 d'Albert Sánchez Piñol no sortirà abans d'un any. Això obre encara més les portes a poder fer una adaptació cinematogràfica del llibre. El productor Raimon Masllorens no descarta que sigui una coproducció internacional, amb un pressupost d'entre 10 i 15 milions d'euros i rodada en anglès. "És un pressupost molt alt i s'ha de valorar el poder tenir un retorn dels diners que inverteixes. Per tant necessites un mercat molt ampli. També hi ha una qüestió conceptual i és que volem que aquesta sigui una història que conegui tot el món". Per això, "també estem pensant a rodar en anglès i amb un càsting internacional i conegut".

La intenció és que la pel·lícula de "Victus" es rodi el 2014 i que aviat se n'anunciï el director.
Anar al contingut