Copa del Rei

Victòries per la mínima del Dépor i el Recre i empat entre Osasuna i Sevilla a la Copa

La Copa del Rei s'acosta a la recta final i els equips que passin l'eliminatòria jugaran les semifinals. Potser per això el marcador no es va moure gaire en els 3 primers partits de quarts de final. El Deportivo va guanyar per la mínima el Múrcia, únic representant de Segona que queda, amb un gol en els últims instants del matx. El Recreativo, cuer de la Lliga, també va guanyar per 1 a 0 l'Atlètic de Madrid, i el Sevilla i l'Osasuna van empatar a 1 a Jerez. Avui és el torn del Mallorca i el Reial Madrid, que s'enfronten al Bernabéu.

DÉPOR, 1 - MÚRCIA, 0 El Deportivo de la Corunya va haver d'esperar el minut 84 per avançar-se en el marcador contra el segon classificat de la Segona Divisió A, el Múrcia. Va ser Duscher qui, a la sortida d'un córner, va fer el gol solitari de l'actual campió de la competició. RECREATIVO, 1 - ATLÈTIC DE MADRID, 0 Un gol de falta de Viqueira va donar una merescuda victòria al Recreativo de Huelva davant d'un Atlètic de Madrid decebedor. El cuer de Primera Divisió va tenir més oportunitats i es va acostar més vegades a la porteria rival. El lateral Aguilera va rebre un cop de pilota molt fort a la cara i va abandonar el camp inconscient i amb respiració assistida en direcció a un hospital. SEVILLA, 1 - OSASUNA, 1 Reyes, l'estrella andalusa, va avançar el Sevilla en el minut 17, però Javi Navarro, en pròpia porteria, va empatar en el minut 30. L'equip entrenat per Caparrós va fallar un penal xutat per Toedli.