Primera Divisió

Victòries de l'Alabès i el València en els dos partits avançats de la 14a. jornada de Lliga

En els dos partits avançats al dissabte de la Primera Divisió, l'Alabès i el València s'han imposat per idèntic marcador, 2 a 0, a l'Atlètic de Madrid i el Vila-real, respectivament. A Mendizorrotza, l'Alabès ha decidit el partit en la primera part, amb gols de Rubén Navarro i Ilie. Fernando Torres ha fallat un penal a deu minuts del final. I, en el derbi valencià, el València ha guanyat en la seva visita al Madrigal, amb dos gols de Carew. La catorzena jornada de Lliga es completa aquest diumenge amb la resta de partits, entre els quals destaca el duel Reial Societat-Mallorca, a Anoeta.

Alabès, 2 - Atlètic de Madrid, 0 En el retorn de tres vells coneguts a Mendizorrotza, Contra, Javi Moreno i Coloccini, l'Alabès ha aconseguit una important victòria sobre l'Atlètic de Madrid, per 2 a 0, que li permet respirar una mica i allunyar-se de la part baixa de la classificació. L'equip de Mané ha encarrilat el partit en el minut 11 de la primera part, amb un gran gol del català Rubén Navarro, que ha entrat per l'escaire de la porteria d'Esteban. L'Atlètic no ha reaccionat i en el minut 30 ha arribat el segon, obra d'Ilie, després d'una gran jugada personal. En la segona meitat, els visitants han tractat de reduir distàncies, però Fernando Torres ha fallat un penal a deu minuts del final. Vila-real, 0 - València, 2 En el derbi valencià, el València s'ha emportat els tres punts en joc en un partit molt treballat i amb poques ocasions de gol. Després d'una primera part molt dolenta, en la segona part, el noruec John Carew n'ha estat el gran protagonista, ja que ha fet els dos gols del seu equip, en els minuts 52 i 62, respectivament. A més, el partit encara s'ha posat més de cara per als visitants amb l'expulsió de Quique Álvarez. L'única nota negativa per al conjunt de Rafa Benítez han estat les lesions d'Angulo i Albelda. Amb aquest triomf, el València es consolida en la segona posició de la classificació, mentre que el Vila-real no acaba d'allunyar-se de la zona perillosa, amb 15 punts.