Víctor Claver durant el partit (@FCBbasket)
Bàsquet

Victòria i average del Barça Lassa contra el Panathinaikos (79-68)

Convincent victòria de l'equip blaugrana davant d'un Panathinaikos que no pot mantenir els 6 punts de renda en l'average

Jordi RobirosaActualitzat

Una part de la premsa esportiva grega ja ha començat a fer apostes sobre quan durarà Rick Pitino, el substitut de Xavi Pascual, a la banqueta del PAO. És veritat que aquesta és la premsa més afí a l'Olympiacos, però potser no els falti raó si l'aposta és que no acabarà la temporada.

Sigui com sigui aquest Panathinaikos no és pas millor que el que oferia l'entrenador de Gavà. Ara mateix és un equip encara més dur, més rocós, en dirien alguns; però en qualsevol cas no sembla un equip excessivament solvent.

Avui ha aguantat 30 minuts, fins que els jugadors del Barcelona han acabat de controlar el rebot ofensiu i han ajustat una mica més el seu atac. Menció especial a un esplèndid Thomas Heurtel, que ha anotat 23 punts i ha superat un punt la seva aportació a Milà del dimarts. I la connexió francesa l'ha completada un esplèndid Kevin Seraphin que, sortint de la banqueta, ha anotat 14 punts i 7 rebots, 6 ofensius, en només 15 minuts. Entre tots dos han acabat fent farina el rival.

El Barcelona obté amb aquesta victòria (79 a 68) el cinquè triomf consecutiu i l'onzè en total i torna a mirar amb fermesa la quarta plaça que ara mateix ocupa l'Efes Pilsen.

 

 

El pròxim rival Maccabi, que avui ha donat la gran sorpresa en vèncer el CSK a Moscou, per primera vegada en 15 anys.

Anar al contingut