NBA

Victòria dels Lakers de Pau Gasol i dels Trail Blazers de Rudy Fernández

Els Lakers s'han imposat als Wizards per 115 a 108 amb un gran partit de Pau Gasol i els Trail Blazers, confirmant que han deixat enrere la mala ratxa de derrotes, s'han imposat als Phoenix Suns per 106 a 99. Rudy Fernández ha contribuït amb una bona aportació en els 23 minuts en què ha estat a la pista. Amb 11 punts, 3 rebots i 3 assistències, ha estat el millor suplent del seu equip. Gasol, per la seva banda, ha tingut a tocar el cinquè triple doble de la seva carrera. El de Sant Boi ha aconseguit 21 punts, 14 rebots, 8 assistències i 5 taps, mentre que el seu company d'equip Kobe Bryant ha estat el màxim encistellador amb 32 punts.

Tot i anar guanyant per 19 punts en el tercer quart, els Lakers han abaixat els braços en defensa i han passat problemes per imposar-se a l'equip de la capital nord-americana. "Ha estat un partit més dur del que hauria d'haver estat", ha explicat Gasol després del matx. "Els hem permès tornar a entrar al partit i això no m'agrada", ha indicat el pivot català, que creu que a l'equip l'ha afectat "l'escàs moviment de la pilota a la segona part".

Ratxa triomfal dels Mavericks

Els Dallas Mavericks, liderats per un fantàstic Dirk Nowitzki (25 punts), han aconseguit davant els Warriors de Golden State la desena victòria consecutiva de la temporada. En els altres enfrontaments de la jornada, els Hawks han derrotat 116 a 101 els Nets de Nova Jersey amb 34 punts de Josh Smith, els Bobcats s'han desfet dels Nuggets (100-98), els Rockets han guanyat els Pistons (97-83) i els Cavaliers han sortit derrotats de la pista dels Sixers de Filadèlfia per 117 a 97.