Lliga ASOBAL

Victòria del Barça a Barakaldo i derrota del Granollers contra el Portland San Antonio

Els de Valero Rivera han patit molt, però han acabat superant els bascos (23-29), mentre que els vallesans han perdut a casa amb els navarresos (21-27). El Barça ha necessitat l'actuació del millor Barrufet per poder doblegar l'UPV Barakaldo, un conjunt "a priori" inferior al blaugrana. Les baixes de Jérome Fernández, Skrbic, Masip, Ortega i Franzen han passat factura i els catalans només han marxat en el marcador en els últims deu minuts (21-22, al minut 50) gràcies a les aturades de Barrufet i als gols de Valero Rivera júnior.

El Portland San Antonio ha demostrat que és un dels conjunts forts de la categoria i ha aconseguit una victòria d'aquelles d'ofici. El Granollers ha anat sempre a remolc i no ha sabut aturar en cap moment els extrems del Portland. Albert Rocas (10 gols) i Sven Lakenmacher (8 gols) han fet molt mal als de Manel Montoya. Els vallesans han tingut opcions de capgirar el marcador, però s'han estavellat contra el porter cubà Vladimir Rivero i contra les decisions arbitrals de la segona meitat, excessivament rigoroses en contra de l'equip local.