Victoria Abril en el discurs de l'entrega dels Premis Feroz (Efe/Juanjo Martín)

Victoria Abril demana perdó a les famílies de morts de Covid: "Totes les vides compten"

L'actriu s'ha referit a les seves paraules de dijous en una roda de premsa dient que estava "parlant sense filtres"

RedaccióActualitzat

L'actriu Victoria Abril ha recollit el Premi Feroz d'Honor 2021 amb un discurs en què ha demanat disculpes als familiars dels morts per Covid-19 a qui va poder ofendre, ha dit, amb les seves paraules dijous passat.

"Demano disculpes si en la roda de premsa, parlant sense filtres, vaig ofendre els que han perdut els seus éssers estimats, us juro que no era la meva intenció", ha afirmat Abril després de recollir el guardó. "Per mi, totes les vides compten. Creieu-me, sisplau."

Després d'aquestes paraules, ha rebut un fort aplaudiment del públic.

L'actriu parlava de les declaracions en què, referint-se a la pandèmia, va dir "això no és Covid, és un coronacirc". I va afegir: "Som cobaies. Les vacunes són experiments sense provar que ens fiquen de pressa i, des que ens vacunen, hi ha més casos positius."

Abril ha deixat de banda aquest discurs en la gala dels Premis Feroz en què l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya ha reconegut la seva trajectòria, especialment activa els anys 80 i 90 i marcada per directors com Pedro Almodóvar, Vicente Aranda i Agustín Díaz Yanes.

En el seu discurs també ha destacat que, a París, ciutat on viu, "he infraviscut aquest any tan dur i tan cruel per a algunes persones".

"Sense lluita i sense coratge, no hi haurà llibertat", ha refermat tornant a citar les paraules d'Hipòcrates: "Si no pots curar, almenys no facis mal."

 

 

ARXIVAT A:
CinemaCovid-19Coronavirus Vacunes
Anar al contingut