Futbol

Víctor Valdés comunica que no renovarà el seu contracte amb el Barça, que acaba el juny del 2014

Víctor Valdés no renovarà amb el Barça. Ho han comunicat els agents del porter blaugrana al club blaugrana, en una reunió que han mantingut aquest dijous a la tarda. Valdés acaba contracte el 30 de juny de 2014. Segons han explicat els agents del futbolista, es tracta d'una "decisió irrevocable".

Actualitzat
Víctor Valdés no renovarà amb el Barça. Ho han comunicat els agents del porter blaugrana al club blaugrana, en una reunió que han mantingut aquest dijous a la tarda. Valdés acaba contracte el 30 de juny de 2014.

Els representants de Valdés han fet arribar un comunicat també a l'agència EFE en què expliquen que "els agents de Víctor Valdés han comunicat al Barça en la reunió mantinguda aquesta tarda la decisió irrevocable per part del jugador de no renovar el seu contracte, evitant així entrar a valorar temes econòmics".

El passat 3 gener Víctor Valdés ja va dir que no descartava canviar d'aires i provar "altres cultures i un altre tipus de futbol", en la recta final de la seva carrera.

Quan acabi el contracte el juny del 2014, Valdés tindrà 32 anys i, com ell mateix va apuntar, "la porteria del Barça és complicada en tots els sentits" i Valdés porta "molts anys" aguantant la pressió que suposa defensar-la.

Reunió a la Ciutat Esportiva

Aquest dijous s'han reunit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper representants del Barça i de Víctor Valdés. A la trobada hi ha assistit l'agent del jugador, Ginés Carvajal, acompanyat del pare de Valdés. Per part del Barça, hi havia el director esportiu, Andoni Zubizarreta, i el vicepresident Josep Maria Bartomeu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut