Futbol

Víctor Sánchez afirma que la seva renovació per l'Espanyol ja està pràcticament tancada

Un cop renovat Sergio García, l'Espanyol té emparaulada la continuïtat d'un altre pilar de l'equip, el migcampista Víctor Sánchez. "Continuaré aquí, només falta la firma", ha assegurat el "4" de l'Espanyol. El club continua treballant en el traspàs de David López al Nàpols.

Actualitzat

Un cop renovat Sergio García, l'Espanyol té emparaulada la continuïtat d'un altre pilar de l'equip, el migcampista Víctor Sánchez. "Continuaré aquí, només falta la firma", ha assegurat el "4" de l'Espanyol. El club, mentrestant, continua treballant en el traspàs de David López al Nàpols.  

Víctor Sánchez ha assegurat que la seva renovació està pràcticament enllestida, a falta de redactar algunes parts del contracte. "Esperem que aviat es pugui tancar l'acord", del qual falten només uns serrells en la redacció de les qüestions fiscals del contracte. "El president ja va dir que la renovació estava pràcticament tancada i és així. Vaig rebre una oferta del Vila-real, però no es va arribar a un acord i vaig decidir quedar-me aquí", ha comentat el migcampista vallesà.    

David López, un pilar

D'altra banda, Víctor Sánchez ha valorat la possible marxa de David López al Nàpols italià. "Està amb nosaltres de moment i comptem amb ell per dissabte. Ens aporta equilibri, mesura el temps de partit i aguanta la posició. És un pilar clau i tant de bo pugui continuar", ha comentat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut