Còrdova

Vicky Peña i Sol Picó, entre els premiats en uns Max protagonitzats per "La función por hacer"

Vicky Peña i Sol Picó són alguns dels catalans premiats en l'edició d'enguany dels premis Max d'arts escèniques. La gala, que s'ha fet al Gran Teatre de Còrdova, ha acollit la gala d'entrega dels premis Max de les arts escèniques on, la gran triomfadora ha estat "La función por hacer", dirigida per Miguel del Arco, i que ha aconseguit set de les nou categories a què optava, entre les quals la de millor espectacle teatral.

Actualitzat
L'obra "La función por hacer" ha estat la gran protagonista de la 14a edició dels premis Max d'arts escèniques. S'ha endut 7 dels 23 guardons que s'atorgaven, entre els quals destaquen el de millor espectacle teatral i millor director d'escena per a Miguel del Arco. Es tracta d'una obra inspirada en l'obra de Pirandello "Sis personatges a la recerca d'autor", i que es va poder veure el març de l'any passat a la Sala Villarroel de Barcelona.

El teatre català, amb mitja dotzena de premis, també ha obtingut un gran reconeixement. Entre els quals hi ha el de millor coreografia i el de millor intèrpret femenina de dansa. Se'ls ha endut la coreògrafa Sol Picó pel muntatge "El ball".

L'obra "Pegados" ha aconseguit el premi al millor espectacle de teatre musical i al millor director musical, Joan Miquel Pérez. Alfredo Sanzol, el de millor autor en català per l'obra "Delicades"; Carles Santos i Ara Malikian el de millor composició musical per "La lucha libre vuelve al Price" i Vicky Peña s'ha endut el de millor actriu protagonista per "Marburg". Carlos Hipólito ha estat considerat el millor actor pel seu paper a "Glengarry Glen Ross".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut